Brīvā laika centra “Ligzda” darbības apraksts

  • oktobris 1, 2022

Skolas telpās darbojas brīvā laika centrs “Ligzda”, kur Tu esi ar prieku gaidīts. Centrā bērniem sākot no sākumskolas līdz pat pamatskolas vecākajām klasēm, ir iespēja lietderīgi un labi pavadīt laiku ar saviem draugiem kvalificētu pedagogu klātbūtnē.

Centrā Tu vari:

  • radoši izpausties, veidojot dažādās tehnikās interesantus tematiskus darbus;
  • spēlēt sporta spēles (novusu, galda tenisu, šahu, dambreti, mini basketbolu), galda spēles (Monopolu, Superbingo, “Latvija”, Dobble u.c.);
  • piedalīties viktorīnās, prāta spēlēs un sacensībās;

mierīgi atpūsties, veidot mandalas, lasīt grāmatas un klausīties mūziku;

  • iepazīties ar jauniem draugiem un diskutēt par sev svarīgiem notikumiem;
  • parunāt ar pedagogu par sev aktuālām lietām un saņemt padomu.

Centrs piedāvā un rīko dažādus pasākumus visām interesentu grupām, un katrs, kas vēlas, var atrast sev tīkamu nodarbošanos. Vadoties no centra darbības programmas, katru mēnesi norisinās pasākumi un aktivitātes, lai bērni brīvo laiku centrā pavadītu interesanti, radoši, lietderīgi un pilnvērtīgi.

Brīvā laika centra “Ligzda” mērķis ir nodrošināt uz skolēniem orientētu, plānotu pasākumu kopumu, lai mācītu un atbalstītu  skolēnu kvalitatīvu brīvā laika izmantošanu un veicinātu  personības attīstību un izaugsmi.

BLC “Ligzda” ir savi iekšējie kārtības noteikumi un reģistrācijas žurnāls, kurā tiek fiksēta informācija par apmeklējumu. Gadā centra apmeklētāju skaits  ir vairāk nekā 7 tūkstoši apmeklētāju.

Centrs darbojas darba dienās no 11:45 līdz 18:45.

Uz tikšanos!